InfoNu.nl > Wetenschap > Discussie: Wetenschap

Recente reacties in Wetenschap

Fabienne, 30-03-2017 12:32 (Wie als erfgenaam en erfgenamen)
"Beste, mijn oom is overleden. Ik ben aangesproken als erfgenaam. Nu kom ik te weten dat de woning verkocht is aan de buurvrouw. Niet enkel de woning maar ook de inboedel. Woning is onder de marktwaarde verkocht. Kan ik hier iets in veranderen? Mijn oom was weduwnaar en heeft geen kinderen."
J, Kaarsbaan, 30-03-2017 11:25 (Octrooirecht ter bescherming van uitvindingen)
"Waar moet ik naar toe met mijn idee, wat gaat het kosten voor inschrijving?"
E. Glazener, 28-03-2017 17:45 (Bomenkap: wat mag en wat niet)
"Het valt mij op dat er momenteel overal in het bos gezaagd en gehakt wordt. Hele grote bomen worden nu nog aangepakt. Het broedseizoen is begonnen, dus mag het niet meer. Wie controleert dit? Met vriendelijke groet, Erna Glazener"
Wout, 27-03-2017 16:05 (Wat is plaatsvervulling in erfrecht)
"Ik heb de volgende vraag. Als kind ben ik onterfd door mijn alleenstaande vader. Uiteraard heb ik wel recht op mijn legitieme portie. Dat deel waarvoor ik onterfd ben komt in gelijke mate toe aan een aantal met name in het testament genoemde kleinkinderen (niet mijn kinderen). Nu heb ik ergens gelezen dat mijn kinderen door plaatsvervulling in aan…"
E., 27-03-2017 15:40 (Forensische Antropologie)
"Hallo, Ik heb dit artikel gelezen en ben nu nog geïnteresseerder om forensisch antropoloog te worden. Maar kan je met een diploma stw van middelbare school antropologie gaan studeren? Mvg -E"
Henk Schuulten, 26-03-2017 22:58 (Wiskunde de afgeleide en differentiëren)
"Geachte heer, Graag wilde ik iets leren over differentieren en integreren. Ik vond een stukje uitleg in uw artikel en ben benieuwd of er eeenvoudige en duidelijke lectuur is over deze onderwerpen. Uw artikel gaf mij al wel enig inzicht en mijn dank hiervoor. Mijn stelling is, je bent nooit te oud om te leren en dat pas ik met mijn 81 jr. ook toe.…"
Aisha, 26-03-2017 22:05 (Visum: papieren die buitenlanders nodig hebben in Nederland)
"Ik ben Aisha en ik ben 18 jaar. Ik wil graag mijn oma uit Pakistan uitnodigen om de zomer hier in Nederland mee te maken. Dus eigenlijk wil ik dat ze voor de zomer hier op vakantie komt, is dat mogelijk? Zoja, wat zijn de kosten hiervan?"
Me, 25-03-2017 14:58 (Hoe is de Aarde ontstaan? Het verhaal van onze planeet!)
"Ze doen hier alsof dit alles bewezen is. Dat is helemaal niet, net zo als je het geloof niet kunt bewijzen. Het verhaal van de christenen (dat ik geloof) en de oerknal is allemaal een kwestie van geloof. iedereen gelooft wel ergens in."
Henk Leenders, 25-03-2017 11:59 (Recht van overpad, buurweg en noodweg; hoe zit dat eigenlijk)
"Tussen ons huis en naastliggend kerkgebouw loopt een pad van 1 1/2 meter breed waarvoor een recht van overpad (uitpad) geldt. Dit recht is in 1962 gevestigd maar er is tot op vandaag geen gebruik van gemaakt. De nieuwe eigenaar van het pand wil nu een gedeelte van de kerk slopen om zodoende een breedte te creëren van 3 1/2 meter. Er gaan dan auto's…"
Thomas Zomerschoe, 24-03-2017 23:44 (Waardoor zijn de Twin Towers ingestort?)
"Er zijn geen vliegtuigen gebruikt maar een ander projectiel. Er zijn door de CIA veel fouten gemaakt die komen langzaam maar zeker boven water, de vleugel gaat achter WTC 7 door. Die staat echter veel verder weg, oeps foutje of opzet! Ook komt de neus van het tweede vliegtuig er aan de andere kant weer uit, vandaar het korte zwarte beeld bij de dri…"
Schrijf mee!