InfoNu.nl > Wetenschap > Discussie: Wetenschap

Recente reacties in Wetenschap

Fred van Leeuwen, 18-07-2017 20:54 (42CrMo4 en 34CrNiMo6: Laaggelegeerd veredelingsstaal)
"Heel interessant, Ik zit zelf in de metaal en wil voor mijn hobby 2 verschillende aandrijfassen aan elkaar lassen. Kunnen jullie mij vertellen hoe ik dat het beste kan doen? Dan bedoel ik, voorverwarmen, langzaam afkoelen, speciaal soort elektroden of gewoon Mig. De manier waarop weet ik, alleen niet wat ik hier boven heb beschreven. Groet Fred…"
Anne, 18-07-2017 01:10 (Duivel: Wie is Satan of Lucifer nou eigenlijk precies?)
"Satan de Duivel is de gevallen engel. Lees het boek Job maar eens, Job 2: Later brak de dag aan waarop de zonen van de ware God kwamen om zich voor Jehovah te stellen, en voorts kwam ook Satan aldaar in hun midden om zich voor Jehovah te stellen. Satan betekent tegenstrever!"
Marita, 17-07-2017 21:54 (Bomenkap: wat mag en wat niet)
"Er staan op mijn privé terrein 3 gigantische Amerikaanse eiken. Ze staan dusdanig dicht bij het pand (ongeveer 3 meter van de voorkant van het pand) zodat er verschillende hele dikke takken boven het pand hangen en er veel takken voor de ramen hangen. De vormen van de bomen zijn een beetje grillig, niet een enkele stam, maar op een bepaalde hoogte…"
De Nooij, 17-07-2017 16:15 (Ademhaling; longvolumes (longinhoud) en longcapaciteit)
"Kan een huisarts of praktijkondersteuner wel een een diagnose stellen m.b.t. vermoedelijke COPD? Dat moet toch eigenlijk door een specialist gediagnosticeerd worden? Mijn vrouw is alleen maar onder behandeling van huisarts en praktijkondersteuner terwijl ze wel longproblemen heeft. Dat is toch raar? Gaat de huisarts in dit geval niet teveel op de…"
Heyvaert Frans, 17-07-2017 12:48 (Erfenissen: de bewindvoerder)
"Beste mijn moeder is overleden op 15 november 2016. Alle kosten voor begrafenis en succes rechten zijn betaald door de notaris. Mijn stiefzus staat onder bewindvoering van haar dochter en daardoor kan ik mijn erfenis niet ontvangen zegt de notaris. Dit duurt nu al acht maanden, is dit correct? mvg"
K. D., 15-07-2017 23:17 (Forensische Antropologie)
"Hallo Ik zit nu in LaWi en zou later graag forensisch antropoloog worden d.m.v. deze studieloopbaan: biomedische wetenschappen, antropologie en daarna dus de doctoraalscriptie die in het artikel hierboven geschreven staat. Ik vroeg mij af hoe lang deze studies duren. Alvast bedankt! K.D."
Gerard, 15-07-2017 21:58 (Erfenissen: de bewindvoerder)
"Ik ben mentor/bewindvoerder van mijn dochter, mag ik voor haar het testament laten opmaken voor wat er later met haar financiën gebeurt na haar overlijden? gr. Gerard."
Julieta, 14-07-2017 17:38 (Zeldzame oogkleuren bij de mens)
"Ik heb groene ogen en ben de enigste in de klas die dat heeft."
Fons, 13-07-2017 23:11 (300% kans op hersenkanker bij langdurig mobiel gebruik)
"Ik voel overal de wifi straling maar ook straling van GSM masten, hoogspanningskabels, de laptop en zelfs de TomTom. Binnenkort ga ik samen met stichting Scepsis een proef doen om dit ook aan te tonen. Als we al weten dat dieren het kunnen voelen (duiven b.v.), waarom zouden wij het dan niet kunnen? Ik merk ook dat het bewustzijn aangetast wordt do…"
Thalisa, 12-07-2017 14:37 (Erfenis, de legitieme portie of het wettelijke erfdeel)
"Beste lezer(es), De dochter van de broer van de grootvader van mijn moeder is overleden. Nu word ik gevraagd om een verklaring van erfrecht te tekenen. De mevr. had zelf geen kids en blijkt dat 1ste en 2de graads familie er niet meer is. Wat ben ik dan van deze mevr? Ik vermoed 3de of zelfs 4de graads. En wat voor percentage zou ik dan erven? (…"
Schrijf mee!