InfoNu.nl > Wetenschap > Discussie: Wetenschap

Recente reacties in Wetenschap

Pien, 18-09-2019 14:40 (Wie als erfgenaam en erfgenamen)
"Mijn moeder is overleden acht jaar geleden, nu wil mijn vader zijn garage verkopen is hier een akte voor nodig? Gr Pien"
Mireille Paalvast, 18-09-2019 10:30 (Hydro-elektrische energie uit de riolen)
"Hi, Wat een interessant stuk. Ik bedacht me gister opeens, tijdens een presentatie mbt zonnecellen op dak, met alle nieuwe hoogbouw in Den Haag (klein dak, weinig zon, veel mensen) waarom niet gebruik maken van de ingebouwde hoogte? Zowel qua regenwater als ander afvalwater en zo energie-opwekken. Met googlen kom ik niet snel op projecten op dit…"
A. Zoutman, 16-09-2019 19:28 (Schimmels en bacteriën groeien door elektromagnetisch velden)
"Ik zie geen enkele verwijzing naar het onderzoek dat aantoont dat niet-ioniserende straling de schimmelgroei bevordert."
Gonny, 16-09-2019 15:55 (Erfenis, de legitieme portie of het wettelijke erfdeel)
"Goedendag. Vader in 1999 overleden, testament dat als moeders hertrouwt of in een verzorgingshuis wordt opgenomen de erfenis gaat naar mij en mijn zus. Nu is moeders dementerende en woont sinds 5 maanden in een aanleunwoning van een verzorgingstehuis, Haar koopwoning ( vrij van hypotheek ) staat leeg Vorig jaar bij de notaris vast laten leggen…"
G. de Bruin, 14-09-2019 11:07 (Wat is plaatsvervulling in erfrecht)
"Naar wie gaat de erfenis als een erfgenaam voor de eindafrekening komt te overlijden en de erfgenaam heeft geen kinderen maar wel broers en zusters?"
Esmee, 13-09-2019 21:04 (Wat is plaatsvervulling in erfrecht)
"Case: Grootouders lenen geld bedrag aan een zoon voor een bedrijf. Zij overlijden en dit geld is niet terugbetaald, er is dus geen erfenis. Het bedrijf gaat failliet. Die zoon overlijdt een paar jaar later, zijn kinderen (en kleinkinderen) verwerpen zijn erfenis ivm schulden. Een broer van hem spant een rechtszaak aan (toen leefde op dat moment br…"
Henk van Heist, 10-09-2019 08:58 (Het skelet; beenweefsel, botweefsel)
"Dames/Heren Ik heb na enkele heupoperaties last van wild botgroei. Vorig jaar zijn allebei mijn heupen vervangen, maar het doet zich opnieuw voor, en is zeer pijnlijk. Wat is de oorzaak, en is dit te voorkomen? Henk van heist"
Arthur, 09-09-2019 19:49 (Het heelal: inhoud en afstanden)
"Hallo. Wat is de afstand van de zon tot het centrum van het stelsel?"
Frits, 06-09-2019 14:22 (Stephen Hawking en de afwezigheid van God)
"Dhr. Hawking was een gerespecteerd natuurkundige, maar wat hij over God zegt ligt buiten zijn vakgebied. Wij hoeven het op dat punt dan ook gelukkig niet met hem eens te zijn. Het verbaast me altijd weer hoe veel natuurkundigen over God zeggen te weten. Schoenmaker hou je bij je leest, zou ik zeggen."
Theo J. Min, 01-09-2019 22:40 (De voorzitter van de vereniging)
"In het huishoudelijk reglement van een VVE staat dat de Voorzitter van het bestuur ook de voorzitter is van de ledenvergadering. Die laatste is teven gemachtigde voor uitgaven van het reservefonds. Tijdens de opening van de ledenvergadering draagt de Voorzitter van de ledenvergadering het voorzitterschap over aan de beheerder. De ledenvergadering s…"
Schrijf mee!