Piramides: mysterieuze krachten

De krachten in piramides hebben te maken met hun specifieke vorm. Of je nu loopt in de reusachtige piramide van Visoko in de buurt van Sarajevo, in Bosnië, of je maakt je eigen piramide op schaal voor onder je bed, de aard van de kracht is dezelfde: zij is heilzaam. De beroemdste piramide ligt in Giza, in Egypte. Deze piramide is een wonder van vernuft, het lijkt alsof alle geheimen van het universum daar tezamen komen. Een multifunctionele kolos, die stil zijn werk verricht.

De Piramide van Cheops

Met de Piramide van Cheops wordt de Grote Piramide te Giza in Egypte bedoeld. 'Cheops' is de Griekse vorm van Khufu, de naam van een farao. Deze piramide is 135 m hoog, de zijden zijn 227 m aan de basis. Hij bestaat uit granieten en kalkstenen brokken. De koningskamer bevindt zich op eenderde hoogte van de piramide, gerekend vanaf de basis. Deze kamer bestaat geheel uit gepolijste roodgranieten blokken. De hellingshoek (de hoek tussen de loodlijn van de wand en de loodlijn op het grondvlak) van het machtige bouwwerk is 51°51'14,3''. De zijde naar het noorden is precies naar het geografische noorden gericht.

Mysterieuze krachten

Omdat er vreemde dingen in de piramide gebeuren, is het geen wonder dat onderzoekers het fijne ervan willen weten. Het is makkelijk het verschil vast te stellen tussen water in de piramide en water buiten de piramide. De vraag is echter: waardoor gebeurt dit? Enkele theorieën zijn: het is een samenspel van elektromagnetische krachten en energievelden waar we nog geen naam voor hebben; energievelden worden opgewekt door het magnetisme van de aarde; de piramidevorm heeft een katalyserende functie waardoor kosmosenergieën kunnen worden geconcentreerd; de piramide past zich aan de levensenergie aan.

Piramides op schaal

Vanaf 1850 experimenteert Reichenbach met een piramidemodel, hij noemt de veroorzaakte energie 'yod'. De Rochas volgt in 1905 en zijn conclusie is dat de veroorzaakte kracht niet van elektromagnetische aard is. Antoine Bovis ontdekt dat dode ratten in de piramide worden gemummificeerd. Carl Benedicks ontdekt dat staal wordt geregenereerd, scheermesjes blijven zo scherp. Men heeft ook ontdekt dat de krachten van de piramide letterlijk de piramide 'uitgaan', in spiegelende werking. De basis is spiegelbeeldig de basis van de 'reflectiepiramide'. De top is spiegelbeeldig de top van de onzichtbare reflectiepiramide en diens basis is weer de basis van een volgende reflectiepiramide, enz. er komt geen einde aan. Daarom werkt een piramide boven een benzinetank en krijg je de invloed als je boven een piramide slaapt.

Piramidemodel zelf maken

Hoe maken we zelf een piramide? Dat gaat heel eenvoudig. Stel je wilt een piramide van 30 cm hoogte. Eerst moet je weten dat de krachten al werken als je alleen het frame, dwz de vier schuinomhoogstaande randen op zijn plaats hebt. Dus vier stokken zijn al genoeg. Inderdaad, maak er een mooi tentje van. De basislijn is 30 (hoogte) x (factor) 1,57075 = 47,12 cm. Dat is het platte vierkant op de grond. De schuine vier randen worden 30 (hoogte) x (factor) 1,4945 = 44,835 cm. Teken het vierkant op de grond, maak de stokken 44,835 cm en laat ze samenkomen vanaf de vier punten. Dat is alles.

Welke materialen voor het model?

Je kunt alles uitproberen, goede resultaten worden behaald met karton, hout en glas. Als je wilt werken met een frame dan kun je denken aan: mikadostokjes, eetstokjes, bezemstelen, hengelstokken, biljartkeus enz. De krachten zijn overal in de piramide aanwezig maar de sterkste krachten zijn te vinden op eenderde hoogte van de basis, de hoogte van de koningskamer. Maak dus een platformpje van die hoogte, bijvoorbeeld met boeken tot de stapel 10 cm is bij een piramide die 30 cm hoog is. Hierop kun je dan de dingen plaatsen die je wilt energetizeren.

Positie van de piramide

De zijden van de piramide moeten evenwijdig aan de windstreken lopen. Met een kompas bepaal je het noorden en je verschuift je piramide zodat hij goed staat. Het is wel zo dat de werking sterker is naarmate je preciezer bent met het bepalen van noord-zuid en de afmetingen. Volgens sommigen is het beter in plaats van de piramide naar het magnetische noorden te richten, deze te richten naar het geografische noorden. Vanuit Nederland en België ligt het geografische noorden 4 graden met de klok mee nadat je het magnetische noorden hebt gevonden. De ondergrond van de piramide moet waterpas zijn. Zet hem zover mogelijk weg van storende invloeden zoals: Tv's, radio's, microgolfapparaten, TL-buizen, wifi's, computers en mobieltjes.

De moeite gaat voor het resultaat uit.

Toepassingen

Waar kun je een piramide voor gebruiken?
  • Voor de overdracht van de energie aan water, je wordt er letterlijk en figuurlijk beter van. Gebruik 10% van de piramide voor het water bij een oplading van 24 uur.
  • Aluminiumfolie opladen in de piramide, wikkel het om pijnlijke plekken, pijn verdwijnt.
  • Scheermesjes scherp houden, zet de scherpe zijden in oost-west positie.
  • Het laten rijpen van wijn.
  • Het drogen van vruchten, groenten en vlees.
  • Mediteer in een frame en een betere fysieke en mentale gezondheid is het resultaat.
  • Stekjes groeien sneller dan normaal.
  • Plaats een piramide boven de benzinetank voor meer rendement.

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.
© 2013 - 2024 Yosha, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De piramiden van GizehDe zeven wereldwonderen zijn ongetwijfeld spectaculair en prachtig. Een van de oudste van de zeven wereldwonderen zijn d…
De zeven klassieke wereldwonderen: Piramide van CheopsIn de tijd van de oude Grieken was er een aantal bouwwerken op de wereld waar mensen respect voor hadden. Het waren bouw…
Piramides van Gizeh in EgyptePiramides van Gizeh in EgypteDe Piramides van Egypte zijn wereldberoemd. Het Gizeh platform wordt beschouwd als een van de 7 wereldwonderen. De bouww…
De wereldberoemde piramides van Gizeh, EgypteDe wereldberoemde piramides van Gizeh, EgypteDe piramides van Gizeh behoren tot de grootste en oudste bouwwerken op aarde. Ze zijn namelijk al duizenden jaren oud. D…

Gevolgen van vulkaanuitbarsting Ruiz Colombia: modderstromenAls een vulkaan explosief uitbarst, kunnen de gevolgen levensgevaarlijk zijn. Hoe levensgevaarlijk modderstromen kunnen…
Bewegende continentenBewegende continentenDe continenten van deze aarde bewegen constant. De aarde beweegt. De werelddelen zijn altijd in beweging, en de grond on…
Bronnen en referenties
  • Piramidekrachten - Norman H. Stark
  • Piramide-energieën in de praktijk - Paul Liekens
Yosha (25 artikelen)
Laatste update: 08-07-2013
Rubriek: Wetenschap
Subrubriek: Natuurverschijnselen
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.