Het mysterie van het aardraster

Het mysterie van het aardraster Het is bekend dat de bermuda driehoek een gevaarlijk gebied in de Atlantische oceaan is die aan de zuidoostkust van de Verenigde Staten ligt, maar wat een heleboel niet weten is dat er nog meer van dit soort plekken plekken op deze wereld bestaan. Plekken die ook uit een magnetisch veld bestaat en vooral plekken waar zich ook mysterieuze verdwijningen voordoen. Er zijn verschillende theorieën over deze mysterieuze verdwijningen bekent.

Duivelszee

Èèn van deze plekken wordt de Duivelszee genoemd en ligt ten Oosten van Japan. Waarom het de Duivelzee wordt genoemd is doordat er net als in de Bermuda driehoek zich mysterieuze dingen voordoen zoals het verdwijnen van schepen of vliegtuigen. Net als de Bermuda driehoek is de Duivelszee ook een magnetisch veld.

Er gaan verschillende verhalen rond van mensen die op de één van deze twee plekken zijn geweest, maar toch komen alle verhalen op hetzelfde neer. Sommige mensen zeggen dat ze Ufo’s hebben gezien of mensen zeggen dat het kompas raar begon te doen. Dit komt doordat in normale gebieden het kompas naar het magnetische noorden wijst, maar de Bermuda driehoek is één van de twee plekken die wijst naar het echte noorden. Dit moet te maken hebben met het feit dat de aarde schuin in het heelal ligt.

Verschillende theorieën

Er zijn verschillende theorieën van onderzoekers die onderzoek naar de Duivelzee hebben gedaan. Deze theorieën gaan over natuurlijke verschijnselen tot bovennatuurlijke verschijnselen.

  • Er wordt door onderzoekers beweerd dat er in dit magnetische veld luchtbellen gevuld met methaan naar boven komen. Als dit gebeurt onder een schip dan zal het schip zinken. Vervolgens stijgt het uit de luchtbel vrijgekomen methaan op en als er dan een vliegtuig aan komt vliegen zal het explosieve methaan het vliegtuig doen exploderen.

  • Een bovennatuurlijk verschijnsel is dat er verschillende Ufo’s zijn gesignaleerd en veel mensen die in de duivelszee zijn geweest beweren dan ook dat ze een Ufo hebben gezien. Op plekken zoals de bermuda driehoek en de duivelzee worden dan ook de meeste Ufo’s gesignaleerd.

  • Ook een reden voor de mysterieuze verdwijningen word gezocht in het feit dat de dichtheden van lichte stoffen op sommige plekken verschillen en volgens David Wilcock ontstaan hierdoor andere dimensies. Het lijkt ongeloofwaardig, maar hoe verklaar je dan dat sommige passagiers op een schip door de Duivelszee of bermuda driehoek zijn gevaren en echt alle horloges van alle passagiers achterlopen met dezelfde tijd. Het lijkt wel of ze een tijdsprong hebben gemaakt terwijl deze mensen zich nog in dezelfde tijdzone bevonden.

  • Sommige denken dat de oorzaak van verdwijningen ligt aan neervallende meteoren en als het geen meteoren zijn dan gaan er wel verhalen rond over zeemonsters die de schepen en vliegtuigen doen verdwijnen.

Waarom is de Duivelzee minder bekend dan de Bermuda driehoek?

In de Bermuda driehoek komen wel meer verdwijningen voor, maar dat is te verklaren doordat de Bermuda driehoek in het Caribische gebied ligt en het Caribische gebied staat bekend om zijn plotselinge zwaar opkomende stormen wat mede een verklaring is voor de verdwijningen in de Bermudadriehoek. Hier heeft de Duivelszee geen last van en bovendien werden de verdwijningen pas echt opgemerkt in de Bermudadriehoek. In 1945 was er een oefening met bommenwerpers, maar plotseling verdwenen ze. Er zijn nog reddingsteams op afgestuurd, maar die verdwenen uiteindelijk ook. Daarom is de Bermuda driehoek bekender dan de Duivelszee bij Japan.

De piloten die over één van deze gebieden gevlogen hebben, hebben hier ook angstige ervaringen opgedaan. één piloot heeft een keer meegemaakt toen hij over de bermuda driehoek vloog het plotseling leek alsof iets aan het vliegtuig trok. het vliegtuig schoot opeens loodrecht naar beneden. Deze mensen dachten dat ze neer zouden storten, maar dat gebeurde niet. Het vliegtuig schoot weer omhoog en werd een poosje als een jojo op en neer gegooid.

De twaalf duivelsdriehoeken.

Er zijn nog meer van deze plekken op aarde. Deze zijn nog minder bekend als de Duivelszee. Ze worden ook wel de twaalf duivelsdriehoeken genoemd. Op deze plekken zijn allemaal verschillende natuurlijke afwijkingen waar zich ook allemaal mysterieuze verdwijningen voordoen. Dit moet dus een verband zijn. Onderzoekers hebben aangetoond dat als je deze plekken met elkaar verbind deze driehoeken een bepaalde vorm vormen. Er liggen vijf duivelsdriehoeken op het noordelijk halfrond, vijf op het zuidelijk halfrond en er liggen twee op de Polen. De locaties van deze duivelsdriehoeken vormen samen een isocaëder. Dat is een twintigvlak. Dit wordt ook wel het aardraster genoemd.

Deze driehoeken zijn te vinden in het gebied boven Afghanistan en Pakistan, de Duivelszee, het gebied ten noordwesten van Hawaï, de Bermuda Driehoek, de Middellandse Zee, de oostkust van Zuid-Afrika, de Tasman Zee voor de kust van Australië, de Indische Oceaan, het zuidoosten van de Grote Oceaan en de oostkust van Zuid-Amerika.

De primitieve culturen vroeger moesten al bekend zijn met het aardraster. De piramides, heilige tempels en steencirkels die gebouwd zijn door deze culturen zijn precies gebouwd op de plaatsen die overeenkomen met de locaties van de knooppunten van het aardraster. Deze bouwwerken komen niet alleen voor in Egypte, maar komen voor over de hele wereld. Dat maakt het een opmerkelijk verschijnsel. Je vindt geen piramide of ander heilig bouwwerk dat niet op een knooppunt ligt.

Alle duivelsdriehoeken bevinden zich op de hoekpunten van de getrokken isocaëder. En ook rivieren zoals de Nijl loopt met een lijn van de isocaëder mee. Niet alleen rivieren lopen met de graden van dit twintigvlak mee, maar zeestromen of de ligging van diepste trog heeft een verband met het aardraster. Sommige onderzoekers zien zelfs een verband tussen het aardraster en het gezonken Atlantisch. Zo hebben nog veel meer dingen iets gemeen met het aardraster. Het aardraster betekent dus heel veel voor de aarde, want zeestromen zijn belangrijk voor het leven op onze aarde.
© 2010 - 2020 Donker, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
De Bermuda Driehoek: Feiten en mythesDe Bermuda Driehoek: Feiten en mythesOok al zal je het niet vinden op de kaart, bestaat de Bermuda Driehoek wel degelijk. In het verleden zijn er veel verhal…
De mysteries van de BermudadriehoekOp 5 december 1945 verdwenen vijf bommenwerpers tegelijk terwijl ze over de wateren van de Bermudadriehoek vlogen. Vluch…
Het mysterie van de Bermuda driehoekHet mysterie van de Bermuda driehoekDe Bermudadriehoek staat bekend om zijn mysterieuze verdwijningen van boten en vliegtuigen. De wildste verhalen doen de…
Bermuda als vakantielandBermuda als vakantielandBermuda heeft als eilandengroep in de Atlantisch Oceaan de toerist veel te bieden. Deze Bounty eilanden met hun subtropi…

Aardbeving Chili 2010Iedereen kent vast wel de aardbeving van Haïti in januari 2010. Er was namelijk een grote inzamelingsactie om de slachto…
De evolutietheorie volgens DarwinDe evolutietheorie volgens DarwinDe evolutietheorie is een natuurwetenschappelijke verklaring voor de evolutie van het leven op aarde. De theorie is tege…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: DeltaWorks, Pixabay
  • http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/SODA_chapter7.html http://www.scholieren.com/werkstukken/2036 http://www.argusoog.org/?p=2284 http://www.niburu.nl/index.php?articleID=14547

Reageer op het artikel "Het mysterie van het aardraster"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reactie

Nathalie Leen, 18-04-2015 23:59 #1
Beste,
Onlangs was ik in Ibiza."Es Vedra" is blijkbaar de 3e meeste magnetische plek op aarde werd me verteld.
De energie was voelbaar en ik had ook het gevoel dat ik er heel moeilijk kon "aarden" het leek alsof ik in een droom zat.
Daarna stroomden de tranen over mijn wangen, geen idee waar die van kwamen.
Thuis gekomen mijn maandstonden gekregen op de datum dat dit voorzien was. Alleen heel opvallend veel meer bloedverlies en veel langer. Een vriendin vertelde dat zij dit ook meemaakte als ze op reis was dicht bij de evenaar en dat ook
hier de magnetische energie sterk aanwezig is. Wat is hier de (spirituele) uitleg over? Zuivering?van oude (negatieve) energie?
Alvast bedankt voor Uw reactie,
Vriendelijke groeten,
Nathalie.

Infoteur: Donker
Laatste update: 02-03-2010
Rubriek: Wetenschap
Subrubriek: Natuurverschijnselen
Bronnen en referenties: 2
Reacties: 1
Schrijf mee!